Arround The World

BOARDING PAS IN DE AANSLAG EN GENIET.
Er wordt een keuze gemaakt uit verschillende onderdelen.

Scotland: Boomstam werpen
Wie werpt het verst de boomstam op de Schotse manier. Leer van de Schot hoe het echt moet.

Indonesiaë: Island Hopping
Welk team komt er droog aan de overkant. Hop met je team van eiland naar eiland. Welk team staat als eerst met zijn allen op het laatste eiland. Kijk uit voor menshaaien!!

Brasil: Grasvolley
Altijd een succes. Als dat maar goed gaat! Welk team haalt de meeste punten.

Tibet: Race 9 meter hoge klimmuur
Schep uit de bron van het leven een bal, geef die door in het team tot aan de Himalaya en zorg ervoor dat één iemand van het team veilig boven komt en de bal boven op de negen meter hoge top legt. Welk team brengt de meeste ballen boven. Dit is echt teamwork. Het overgeven van de ballen gebeurt natuurlijk op een echt Himalayaanse manier.

USA: Spijkerbroekhangen, Kaktuswerpen.
Wees een echte Amerikaan, hang aan de enige echte Amerikaanse broek (wie hangt er het langst?). Daag het andere team uit. Het team dat wint mag zijn punten bij elkaar werpen op onze cactus, het team dat een cowboyhoed om de takken van de cactus gooit wint dit spel.

Italia: Toren van Pisa.
Bouw met je team de toren van Pisa, zet kratje op kratje en laat iemand hier boven op staan. Gelukkig wordt je gezekerd. Welk team krijgt de meeste kratten op elkaar. Leuk om mee te doen geweldig, om naar te kijken. Haalt jouw team het record van 18 kratten op elkaar??

Viva Hollandia: Help Boer Harm en vaar je rot.
Holland, het land van water, kaas, tulpen en koeien. Welk team helpt Boer Harm om zijn spullen naar de overkant te brengen. Er liggen twee vlotten klaar. De helt van het team moet naar de overkant en de andere helft moet terug. Je hebt 20 minuten de tijd om alle spullen van Boer Harm in de goede volgorde weg te brengen.

France: Onze eigen Theo van Gogh verloor hier zijn oor.
Treed in de voetsporen van Theo van Gogh en leef je tijdens deze tocht om de wereld helemaal creatief uit. Let goed op want voordat je het weet moet je iets na schilderen. Dit is bewegen op een andere manier.

Great Britain: Catapult bouwen en Schieten.
Bouw in groepen van 4 personen een eigen katapult en schiet de bal zo ver mogelijk. Welk team wint?

Cuba: Drugs Bay
(Mocht u dit spel te heftig vinden dan is er mogelijkheid tot de stormbaan of surfboard, of onze Chinese puzzelrace incl. mega Tangram.)

Elk team krijgt een speciale missie. Welk team heeft als eerst het doel bereikt. Een gedeelte van de groep zal  gewapend zijn met  een geweer, de andere niet. Bescherm en help je team zodat de missie voltooid wordt. Kijk uit voor het andere team want dat is je vijand.