Jeugdvakanties

BRICOJA

SPORTIEVE RECREATIE & EDUCATIE

ADVENTURE KIDS

JEUGD- & JONGERENVAKANTIES

De tofste ervaring van jouw leven.

2 weken lang nieuwe avontuurlijke vakanties vol survival, sport & spel, creativiteit, lol en gezelligheid. De meest “trendy“ activiteiten en opdrachten worden in de verschillende vakanties ingepast.

Alle vakanties zitten vol met nieuwe thema’s, routes, opdrachten en activiteiten, zodat elke deelnemer, elk jaar, opnieuw wordt uitgedaagd.

Voor kinderen, tieners en jongeren, dus voor elke leeftijdsgroep zijn er verschillende vakanties met een ander thema, want elke leeftijdsgroep heeft andere interesses en vakantiewensen. Het programma wordt zo samengesteld dat het precies aansluit op de wensen, belevingswereld en de vaardigheden van de leeftijdsgroep.

BIJ AANKOMST OP HET VAKANTIE-ADRES ONTVANG JE EEN ECHT ADVENTURE KIDS T-SHIRT.

Vakantie zonder ouders

Je ouders gaan niet mee. Alle reizen gaan met leeftijdsgenoten dus zonder je ouders of verzorgers. Samen met al je leeftijdsgenoten ga je op vakantie allerlei leuke dingen doen. Er komen kinderen alleen, met zijn 2-en of met meer. Veel kinderen komen alleen maar de reisleiding zorgt ervoor dat iedereen elkaar snel leert kennen.

De accommodatie

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID

Adventure Kids beschikt over een mooie Buitenlocatie, gelegen op ons buitensport/paintball terrein. Hier begint het avontuur. Vanaf dit terrein zullen we gedurende de week op 3 buitenlocaties bivakkeren in groepstenten.

adventurekids jeugdvakanties

IMAG0131
GEDC0690

De begeleiding

SPECIALISTEN OP IEDER GEBIED

Het Adventure Kids team bestaat uit een geselecteerde groep ervaren en gediplomeerde survivalinstructeurs en recreatiesportleiders. Zij zorgen ervoor dat de veiligheid en de kwaliteit van de vakanties gewaarborgd blijven.

adventurekids jeugdvakanties

OUTDOOR ADVENTURE  KAMP
-leeftijd 6-12 jaar

11-16 juli 2015

16-23 aug 2015

De eerste dag van jouw vakantie bereid jij je voor op de Outdoor Adventure tocht. “The Hunt”. Je maakt een eigen rugzak en stopt hierin de basic survival equipment.

Het is donker en met zijn allen zitten we rond het kampvuur, dat je zelf hebt gemaakt. Plots klinkt er gekraak  uit het bos en ineens krijg je last van rillingen. Ze komen vanuit je tenen en lopen omhoog via je rug naar je nek en je haren gaan overeind staan. Er klinkt gemurmel, een knal en daarna is het weer helemaal stil. Wat is dat? Wanneer je omkijkt zie je alleen wat groene derrie liggen met daarin een zwarte steen. Donkere schimmen bewegen op en neer tussen de bomen en fluiten het lied van “Griloendra….” Wat er zich in het bos afspeelt weet niemand. Wie is er moedig genoeg om het bos in te gaan?GEDC0643

Waar komt die groene slijm vandaan? Wie is Griloendra en wat is er aan de hand met die steen? Tijdens de de outdoor Adventure probeer jij hier achter te komen. Je bedwingt de uitdagende survivalobstakels, vindt   aanwijzingen, verjaagt de kracht van het slijm en je ontdekt hoe je met pijl en boog de groene macht verslaat.HPIM1975

Je gaat ook op bivak. Dan overnacht je in het bos, kook je op een kampvuur en beklim je touwbanen. Grote bosspelen en sport & spel activiteiten zoals een nachtwandeling, dropping, levend kwartet, hutten bouwen, potje voetballen, bootrace en een sporttienkamp vinden natuurlijk ook plaats tijdens deze week.GEDC0018

Uiteindelijk zullen we met z’n allen dit mysterie moeten oplossen en de duistere krachten gunstig moeten stemmen.

Ben je niet bang en hou je van actie, survival, avontuur en sport & spel, dan is de Mystery Adventure jouw vakantie.

GEDC0952

[contact-form-7 id=”33″ title=”Bericht”]